Der eksisterer mange forskellige holdninger og måder til, hvorpå man driver en bestyrelse. Men hvorfor egentlig ikke bare vælge den mest effektive og sikre måde at gøre det på?

Hos AROS BOARD og BetterBoard har vi indgået et strategisk samarbejde, som bidrager til at bringe værdiskabelse og fremgang ind i bestyrelseslokalet. 

Det er vigtigt at have finpudset sine bestyrelseskompetencer, have et solidt netværk, og naturligvis sikre at nyeste relevante lovgivning efterleves.  

Har du for eksempel helt styr på kravene, som den nye kontrolpakke fra 2021 stiller?

Et perfekt match 

AROS BOARD og BetterBoard er drevet af samme værdisæt. Vi ønsker at udvikle og optimere bestyrelsesarbejdet, og det gør vi ved at sikre at rammerne for bestyrelsesarbejdet er på plads gennem praktiske og brugbare værktøjer og teorier. Samtidig sørger vi for, at du er klædt på til at indtage bestyrelseslokalet på en tryg, struktureret og effektiv måde. 

”Det er vigtigt at have rammen på plads, for at skabe rum til det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Og med AROS BOARD og BetterBoard sikrer du dig en skarp og optimal ramme. 

– Karina Boldsen, AROS BOARD.

AROS BOARD – BESTYRELSESUDANNELSERNE sørger for at din teoretiske baggrund og faglige viden på bestyrelsesområdet er i top. BESTYRELSESUDDANNELSERNE er sammensat således, at du får kompetencer til at begå dig i forhold til bestyrelsesansvar, strategi, jura, relevant økonomiforståelse eller som formand. Den består af tre individuelle akademifag, der hver især matcher forskellige niveau, og tilpasses derfor efter den enkeltes bestyrelseserfaring. 

AROS BOARD BESTYRELSESUDANNELSERNE afvikles på Erhvervsakademi Aarhus, og er den eneste i Danmark, som giver dig både et statsgodkendt eksamensbevis med ECTS-point og et certifikat til dit CV og Linked-In profil. 

Læs mere om AROSBOARD

BetterBoard – en bestyrelsesplatform 

Èn ting er at være klædt faglig og teoretisk på til at indtage bestyrelseslokalet. En anden ting er at bringe sine kompetencer i spil på en konkret, effektiv og værdiskabende måde. 

Derfor har BetterBoard skabt et praktisk bestyrelsesværktøj, hvis formål består i at skabe struktur, sikkerhed og effektivisering. 

”Vi er her for at skabe værdi gennem praktiske og håndgribelige værktøjer. Ved at digitalisere workflowet optimerer man samtidig den overordnede arbejdsproces”

 – Stefan Schelde Hansen, BetterBoard.

Som bestyrelsesmedlem følger et ansvar. Man skal have orden i eget penalhus. Og det ansvar hjælper BetterBoard med at opretholde. Det digitaliserede workflow sikrer en effektiv og krypteret dokumentgang. 

Det handler om struktur, effektivisering, sikkerhed og ikke mindst om at overholde de skærpede GDPR-regler.

Ved at benytte sig af BetterBoard portallæsningen sikrer man blandt andet, at alle medlemmer hele tiden er opdateret med nyeste information, som i øvrigt er let tilgængeligt og krypteret. Man slipper altså for at skulle lede efter diverse bestyrelsesdokumenter i indbakken, og man kan helt trygt dele information med øvrige medlemmer. 

Struktur + effektivisering = tidsbesparelse = mere tid til værdiskabende bestyrelsesarbejde

Er der plads til forbedring i dit eget penalhus og i efterlevelsen af god selskabsledelse, så kan du læse meget mere om BetterBoard bestyrelsesportalens mange fordele her.

Nu er rammerne sat – så er det bare op til dig at udfylde dem.

Rigtig god arbejdslyst!