2020 er også blevet rundet godt af i ledernetværket Twentyfour Hours For Executives. Det forgangne år har budt på tre spændende moduler, hvor hovedtemaerne: Adfærdsdesign, organisationsdesign og de 17 verdensmål har været centrale punkter på dagsordenen. 

Tre lærerige og spændende moduler 

Grundet COVID-19 blev årets første modul udskudt til juni måned på Ruths Hotel. De 24 timer blev effektivt brugt på at diskutere, lære og dygtiggøre os på emnet: Adfærdsdesign. Modul 2 stod på oplæg fra vores eget topskarpe 24H-medlem, Hanne Røhl Kriegbaum, der leverede et foredrag om sammensætning af high-performance teams. Sidst, men ikke mindst, blev årets sidste modul endnu engang tilbragt på Hotel Vejlefjord, hvor vi havde besøg af direktør i WElearn og foredragsholder, Henrik Dressbøl, der gav gode vinkler på, hvordan kan man bruge adfærdsledelse til at opnå maksimal effekt gennem mikrohandlinger i forandringsprojekter.

De 3 årlige moduler har desuden budt på spændende problematikker fra medlemmerne i et fortroligt format af ’bordet rundt’. 

Spændende moduler er planlagt for 2021

Planen for 2021 er allerede klar, og det kommende år byder blandt andet på en workshop i adfærdsledelse, en fremtidsforsker, et modul med fokus på cybercrime og ”digitalisering vol 2.0” samt et modul, hvor vi skal zoome ind på kommunikationsstrategier. Mon ikke også 2021 kommer til at byde på endnu flere løbeture og fjorddyp i godt selskab med ledernetværket? 

Bliv en del af 24H netværket

Er netværket noget for dig? Vi optager to nye medlemmer, så kontakt mig på kb@karinaboldsen.com for at høre mere.