24 HOURS FOR EXECUTIVES

Et professionelt, personligt og fortroligt ledernetværk

Twentyfour Hours For Executives – et eksklusivt

og fortroligt netværk for ledere

 24 Hours For Executives er et professionelt ledernetværk, der består af 14 ledere og ejes af Karina Boldsen. Vi mødes tre gange årligt, hvor vi tilbringer 24 timer sammen, som vi bruger på at udveksle erfaringer, drøfte personlige og aktuelle problemstillinger m.m. Herudover inviterer vi forskellige oplægsholdere ind, som sætter fokus på de valgte tematikker til hvert modul. 

Hvad byder 2021 på i ledernetværket?  

Temaer fastlægges en gang årligt i fællesskab med medlemmerne, og programmet for 2021 er allerede fastsat med spændende tematikker.              2021 byder blandt andet på et modul med fokus på adfærdsledelse, hvor foredragsholder og direktør i WElearn, Henrik Dresbøll kommer og holder foredrag om, hvordan man kan bruge forandringsledelse til at opnå maksimal effekt gennem mikrohandlinger i forandringsprojekter.   

Hvert modul byder ligeledes på 2 timers ‘rundt om bordet’, hvor medlemmerne har mulighed for at bringe problematikker og udfordringer op fra deres hverdag som ledere. Her sparrer vi med hinanden og udveksler erfaringer i et fortroligt forum.  

Ønsker du at blive en del af et kompetent og fortroligt ledernetværk?

 

 Kontakt mig og hør mere omkring hvordan du kan drage fordel af et professionelt ledernetværk.

Kontakt

Telefon: +45 22 65 67 14

Email: kb@karinaboldsen.com

Adresse: Kystvejen 17, 4. sal, 8000 Aarhus

Copyright © 2018 - Karina Boldsen