DE 7 TRIN

En manual til bestyrelsesarbejde i praksis

De 7 trin er en praktisk arbejdesmanual opdelt i syv logiske områder, der med tjeklister og spørgeskemaer giver alle omkring bestyrelsesbordet et relevant og praktisk redskab til det professionelle og værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Bestill De 7 trin - version 2

Et praktisk arbejdsredskab

Bestyrelsens rolle og ansvar er heldigvis fortsat genstand for betydelig interesse. Der er i de seneste år udgivet en lang række bøger om bestyrelsesarbejde, og flere og flere virksomheder og uddannelsesinstitutioner uddanner og certificerer bestyrelsesmedlemmer. I hele dette ”bestyrelseslandskab” er målet med De 7 trin at præsentere en operationel og praksisnær manual for bestyrelsesarbejdet. En manual som både introducerer alle relevante formalia og præsenterer konkrete værktøjer, modeller, spørgeskemaer og tjeklister, som giver alle omkring bestyrelsesarbejdet et relevant arbejdsredskab.

Sådan anvender du manualen

I den nyetablerede bestyrelse anbefaler vi, at bestyrelsesformanden eller en ekstern bestyrelseskonsulent er projektleder på at få gennemarbejdet og afklaret alle syv trin. Dette for at sikre et godt og solidt fundament for det fremadrettede bestyrelsesarbejde, men også for at forventningsafstemme samarbejdet og sikre, at der er god kemi parterne imellem.

De fleste bestyrelser strukturerer bestyrelsesarbejdet efter et årshjul med fastlagte procedurer og temaer. Vi anbefaler, at alle syv trin benyttes som tjekliste mindst en gang årligt i bestyrelsens arbejde – ligesom De 7 trin også kan anvendes som udgangspunkt og supplement for bestyrelsens strategiarbejde.

De 7 trin

 TRIN 1: Juraen
TRIN 2: Bestyrelsen
TRIN 3: Ledelsen
TRIN 4: Virksomheden
TRIN 5: Meningen
TRIN 6: Forretningsplanen
TRIN 7: Evalueringen

 

 

Hent arbejdsskemaerne fra manualen her

Kontakt

Telefon: +45 22 65 67 14

Email: kb@karinaboldsen.com

Adresse: Kystvejen 17, 4. sal, 8000 Aarhus

Copyright © 2018 - Karina Boldsen