DE 7 TRIN

En manual til bestyrelsesarbejde i praksis

“De 7 trin” udkom d. 1/8-2020 og er en praktisk arbejdesmanual opdelt i syv logiske områder  med tilhørende tjeklister og afklaringsskemaer.

Bestil et signeret eksemplarFåes også som e-bog

Et praktisk arbejdsredskab

Bestyrelsens rolle og ansvar er de seneste år blevet genstand for en betydelig interesse. Der er i de seneste år udgivet en lang række bøger om bestyrelsesarbejdet, og flere virksomheder og uddannelsesinstitutioner uddanner og certificerer bestyrelsesmedlemmer. I hele dette “bestyrelseslandskab” er “De 7 Trin” tænkt som den praktiske manual for bestyrelsesarbejdet, der med tjeklister og spørgeskemaer giver alle omkring bestyrelsesarbejdet et praktisk redskab.

Sådan anvender du manualen

I den nyetablerede bestyrelse anbefaler vi, at bestyrelsesformanden eller en ekstern bestyrelseskonsulent er projektleder på at få gennemarbejdet og afklaret alle trin.

De fleste bestyrelser strukturer bestyrelsesarbejdet efter et årshjul med fastlagte procedurer og temaer. Vi anbefaler, at alle syv trin benyttes som tjekliste mindst én gang årligt i bestyrelsens arbejde, ligesom De 7 Trin også kan anvendes som udgangspunkt og supplement for bestyrelsens strategiarbejde.

Kontakt

Telefon: +45 22 65 67 14

Email: kb@karinaboldsen.com

Adresse: Kystvejen 17, 4. sal, 8000 Aarhus

Copyright © 2018 - Karina Boldsen