Fem gennemførte hold, 96 kursister, skønne eksamensdage og lanceringen af BESTYRELSESUDDANNELSEN del 3: Formandsrollen! 2020 har i den grad været et spændende år, hvor AROS BOARD i januar 2020 overtog ansvaret for Bestyrelsesuddannelserne på Erhvervsakademi Aarhus. Skønt at se, hvordan alle deltagere har engageret sig, suget ny viden til sig samt har ønsket at dygtiggøre sig inden for bestyrelsesarbejdet. Alle hold afsluttede eksaminerne med meget flotte gennemsnit, og det glæder mig, at der nu er 96 yderst kompetente bestyrelsesmedlemmer mere, der er klar til at varetage arbejdet i bestyrelseslokalerne og udføre værdiskabende bestyrelsesarbejde. 

Formandsrollen – en uddannelse i helt nyt format!

Samarbejdet mellem AROS BOARDS og Erhvervsakademi Aarhus har også bragt nye ideer og tiltag på tegnebrættet. Bl.a. offentliggjorde vi sidst i november Bestyrelsesuddannelsen – del 3: ”Formandsrollen”. En bestyrelsesuddannelse målrettet og tilpasset personer, der allerede har en formandspost, eller dig der arbejder mod din første formandspost. Det har været en spændende udviklingsproces, og jeg glæder mig til to intense dage på Hotel Vejlefjord den 29. – 30. november 2021. 

Skal du med på Bestyrelsesuddannelsen i 2021, så er der stadig ledige pladser til: Del 1 med start den 8. marts 2021, samt Bestyrelsesuddannelsens del 2 med start den 25. august 2021. 

På Formandsrollen i november er halvdelen af pladserne bookede, så her kan du også nå at tilmelde dig. 

Du kan læse mere om uddannelserne og tilmelde dig her: https://www.eaaa.dk/efteruddannelse-og-kurser/skraeddersyede-forlob-og-konsulentydelser/brancherettede-forlob/bestyrelsesuddannelsen/