REFERENCER

Fra nuværende og tidligere kunder samt samarbejdspartnere.

Lars Andersen

CEO / Himmerlandskød

“I Himmerlandskød er vi glade for at have Karina som en del af vores bestyrelse og dermed en del af vores virksomhed. Vores samarbejde startede i 2017, hvor vi etablerede en professionel bestyrelse. Karina var hurtig til at sætte sig ind i vores forretning, kultur og værdier. Det betyder, at hun hele tiden kan guide os, så vi udvikler os i rette tempo samtidig med, at vi holder fast i vores kerneværdier.

Karina er altid engageret i og uden for bestyrelseslokalet, hvor hun sammen med sit altid gode humør bidrager med relevante spørgsmål og forretningsmuligheder. Karina er en god holdspiller i bestyrelseslokalet, og en god ambassadør for vores virksomhed.”

Sine Dolberg

Head of HR / LIDL

“Mit business mentoring forløb hos Karina har været med til at løfte mig og mit arbejde til et nyt niveau. Det har både været gennem sparring på specifikke projekter/opgaver, samarbejdsmuligheder i Karinas netværk og sparring ift. personlige kompetencer. Karina er utrolig inspirerende og har et enormt kompetence-katalog, som hun med glæde deler ud af. Hvis man vil investere i sin egen udvikling, og ser værdien i at blive udfordret på vejen, så kan jeg kun anbefale et business mentoring forløb hos Karina.”

Vagn Thorsager

Tidligere bestyrelsesformand / Vestjysk Bank

“Karina har med sin ballast af viden engageret sig energisk i bestyrelsesarbejdet i Vestjysk Bank A/S. Bankens udfordringer omkring kapitalforhold og ejerstruktur har krævet ekstraordinære indsatser omkring bestyrelsesarbejdet. Karina har turdet stille relevante spørgsmål til komplicerede emner samt kommet med input til mulige løsninger heraf. Hendes tilgang til opgaverne er inspirerende og nyttig som bidrag til løbende at skabe fornyelse og udvikling i bestyrelsesarbejdet generelt. Karina bidrager til et godt samarbejde i bestyrelsen og hendes arbejdsindsats er værdsat.”

Allan Aagaard

Tidligere regionsdirektør / Danske bank

“Jeg har arbejdet i flere bestyrelser sammen med Karina Boldsen. Karina er en utroligt struktureret og skarp bestyrelsesdeltager, der hurtigt kommer ind til sagens kerne. Karina formår tillige at skabe en god stemning og også fokusere på det, der går godt.”

Lotte Bonde

Tidligere parkchef  / Tivoli Friheden

“De seneste år har jeg haft Karina som Business Mentor. Karina er en stærk støtte og en drømmemakker til at sparre på de opgaver, jeg sidder med som Parkchef for 350 ansatte og Projektleder for Jul i Friheden. Karina er knivskarp, dybdegående og deler med glæde ud af hendes værktøjer og egen erfaring. Karina er både skarp til at spille de helt gode bolde, som jeg kan drible videre på til succes, men hun spiller også gerne de lidt mere udfordrende, fordi hun tror på mig, og ser længere frem end jeg gør. De gode snakke med Karina har gjort en stor forskel for mig, og jeg har tydeligt rykket mig både fagligt og mentalt. Karina er ikke mindst en stor inspiration i sig selv og hendes nærvær.”

Gitte Nørgaard

Direktør / Aarhus Business College

“Karina Boldsen har været medlem af bestyrelsen på Aarhus Business College i 10 år, og hun har de seneste 8 år været skolens bestyrelsesformand. Karina har en god forståelse for samspillet mellem bestyrelse, ledelse og medarbejdere i en stor kompleks organisation. Karina kombinerer sin store viden om samfundsudviklingen, sine analytiske evner og sin brede erfaring fra erhvervslivet i stærkt, strategiske perspektiv på skolens udvikling. Som person er Karina engageret, positiv og robust. I gode som dårlige tider formår hun altid at holde det strategiske fokus på organisationens kerneopgave – det skaber tryghed og lyst til følgeskab blandt ledelse og medarbejdere.”

Christian Mathiasen

Rektor / Erhvervsakademi Aarhus

“Karina har en stor viden om bestyrelsens rolle og opgaver, og hun bidrog i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus aktivt til et værdiskabende samarbejde mellem bestyrelsen og den daglige ledelse. Karina havde fokus på bestyrelsens strategiske opgaver og på sikring af en god økonomi og en effektiv drift. Altid med fokus på virksomhedens kerneopgave og altid med passion og entusiasme. Jeg har også arbejdet sammen med Karina i Studenterhus Aarhus’ bestyrelse, hvor hun har bidraget aktivt til, at underskud og en negativ egenkapital er vendt til overskud og en positiv egenkapital.”

Hans-Henrik Hansen

Formand / HK Østjylland

“Mit kendskab til Karina Boldsen er fra bestyrelsesarbejdet på Aarhus Business College, hvor Karina nu sidder i sin anden formandsperiode. Det gør man kun, hvis man er både dygtig, vellidt og respekteret. Karina er analytisk stærk og arbejder altid ud fra et udviklende perspektiv. Karina har rigtig mange stærke og brede netværk samt gode og nyttige relationer til erhvervslivet i Østjylland. Karina er som formand visionær, iderig, lyttende og autentisk. Hun er inspirerende og ikke mindst handlekraftig. Karina arbejder resultatorienteret uden at fokus bliver fjernet fra kerneydelsen for Aarhus Business College; at skabe rammerne for god undervisning og sikre stærke kompetencer for de studerende.”

Bente Steffensen

Tidligere direktør / Erhverv Aarhus

“Jeg har kendt og arbejdet sammen med Karina i forskellige sammenhænge gennem de seneste 15 år. Som aktiv formand var Karina en stærk drivkraft i at etablere og udvikle International Community. Som bestyrelsesmedlem i Erhverv Aarhus er Karina garant for fokus på sagen og for det konstruktive bidrag til opgaveløsning. Endvidere altid i front når det gælder udvikling og innovative tiltag i organisationens arbejde. Karina tager gerne opgaver på sig eks. omkring udvikling i Aarhus Syd, og gennemfører disse på kompetent og engageret vis.”

Line Christensen

Head of Sales-support / MAN

“Jeg har igennem de sidste 4 måneder gennemgået et business mentoring forløb med Karina. Da jeg kom til Karina var jeg i gang med en transformation i min afdeling og jeg havde behov for sparring. Således transformationen lykkedes og medarbejdernes motivation ikke dalede. Allerede efter første møde var strategien lagt, taktikken på plads og jeg kørte hjem med fornyet energi og kampgejst. Det der gør Karina unik er at hun kan booste en mental samtidig med hun  kan give et par kindheste når dette er tiltrængt !

Jeg vil helt klart anbefale lign. forløb til andre der har behov for at se ”elefanten” fra en ny vinkel.”

Peter Chr. Bühlmann Jensen

Direktør / Ruths Hotel – Gl. Skagen

“Karina Boldsen has been associated with Ruths Hotels Facebook Advisory Board since 2011. The Board has during that period benefited from her contribution of good ideas and always constructive feedback. In parallel with this, my Ruths Hotel Facebook Administrator Jan Ludvigsen and I could always consult with Karina for advice on HR- related issues and other personal tasks. I can therefore recommend Karina Boldsen to any business in need of an energetic and visionary leader.”

Svend Thorhauge

Tidligere leder / ATU Midt

“På Akademiet for Talentfulde Unge – Midt har vi gennem flere år haft glæden af Karina Boldsen som først medlem og siden formand for vores Advisory Board. Karina har et stærkt strategisk blik og er en uvurderlig sparringspartner, når perspektivet skal løftes fra de løbende udfordringer og op til den overordnede udsigt, som sikrer organisationens fortsatte udvikling. Samtidig har hun et smittede humør, som gør det konkrete samarbejde til en mærkbar fornøjelse.”

Poul Anker Lübker

Tidligere management / TSP Wind Technologies

“Mit kendskab til Karina Boldsen strækker sig ind i flere erhvervsmæssige sammenhænge, og jeg kan i alle sammenhænge varmt anbefale Karina Boldsen. Hun er en engageret, vidende, yderst kompetent og meget målrettet erhvervsperson. Jeg kom særlig nær Karinas evner og kompetencer under etableringen af den internationale skole, Aarhus Academy For Global Education i 2011, hvor jeg som medlem af bestyrelsen samt næstformand arbejdede sammen med Karina Boldsen, der her var bestyrelsesformand.”

Tue Beck

CEO / Campfire & Co

“Vores samarbejde med Karina Boldsen, som i fire år har været formand for vores advisory board, er utrolig godt for mange forretningskritiske elementer i vores virksomhed. Men hvis jeg skal vælge at fremhæve én ting, vil jeg nævne Boldsens evne til at få os til at åbne øjnene for, at drift ikke altid er fremdrift. Hun har lært mig, at det værste man kan gøre som en mindre virksomhed – er at tænke som netop en mindre virksomhed. Med et altid nærværende fokus på økonomien, udvikling, vækst og netværk, er Karina en vigtig del af virksomhedens strategiske fremdrift.”

Signe Holste

Business Relations Manager / GAIS

 “I mit Business mentoring forløb hos Karina hjælper hun mig med at få det bedste ud af mine muligheder. Samtidig har hun gjort det lettere for mig at være benhård i prioriteringen af min tid i forhold til de opgaver og projekter, jeg involverer mig i. Karina stiller krav og udfordrer mig både fagligt og personligt, hvilket bidrager til, at jeg altid går fra vores møder med ny indsigt, viden, fornyet energi og et skridt nærmere mine mål. I vores møder oplever jeg altid Karina som nærværende, inspirerende og som en meget kompetent mentor. Jeg håber på at fortsætte vores samarbejde længe endnu.

Pernille Appelon og Dorte Bilsgaard

Indehavere / Care Pension

“Vi har fornøjelsen af at have Karina Boldsen som en del af Care Pensions Advisory Board. Karina har i den grad taget ansvar, og bl.a. hjulpet os med at få den helt overordnede strategi tilpasset, samtidig med at hun har bidraget med en god struktur på salg og markedsføring. Karina bidrager også med netværk, både i forhold til at se nye muligheder i markedet, og med at sætte os i forbindelse med nye relevante personer. Hun er motiverende, inspirerende, målrettet, struktureret og dette kombineret med, at hun ikke er bleg for at udfordre os, gør at vi til enhver tid kan give Karina vores varmeste anbefaling som sparrings- og samarbejdspartner.”

Kirsten Adler

Kirsten Adler Fotografi

“Karina Boldsen har med sin gejst og store viden om salg, været med til at løfte mit firma op på et andet og bedre niveau.

Min fremgang er vokset med Karinas sparring og hendes ideer til vækst, har givet mig mod på at afprøve nye ting.”

Lisbet Rosendahl

Effektiviseringstræner / C-Value

“De gange, jeg har oplevet Karina, kan man virkelig mærke, at hun brænder for sit budskab og arbejde. Hun skaber tillid, troværdighed og ligeværdighed samtidig med, at hun er en benhård og ekstrem dygtig forretningskvinde.”

Henrik Østergaard

Owner and Managing Director / Servico ApS

“Jeg har haft samarbejde med Karina Boldsen siden 1. januar 2015, hvor hun har siddet som formand for Servicos advisory board. Karina har fra ”dag 1” været rigtig god til at udarbejde en langsigtet strategi for virksomheden, som nu rigtig begynder at vise sig på top- såvel som bundlinje. Samtidig er Karina en fantastisk sparringspartner til både de store og tunge udfordringer, men også en rigtig god støttepille til de mindre problemstillinger, der opstår hen ad vejen. Karina er heller ikke bleg for at tage nogle knap så behagelige emner op, som senere viser sig nødvendige, så ingen ”rygklapper-formand” her, men en 100% medspiller, der altid er fokuseret, tilgængelig, velforberedt og en god ambassadør for Servico.”

Morten Eriksen og Emil Kessel

Indehavere / Aarhus Mæglerne

“Vi har samarbejdet med den energiske og altid proaktive Karina Boldsen siden sommeren 2016. I den korte periode har Karina allerede hjulpet os med at udvikle vores forretning, og vi har især haft fokus på organisation og processer. Vi har set tydelige forbedringer på disse områder, og kan kun give Karina de bedste anbefalinger.”

Martin Skafte Hiul Schultz

CEO / Smag & Slægt Holding ApS

“Jeg kan varmt anbefale Karina Boldsen. Hun er bestyrelsesformand for vores holdingselskab og underliggende selskaber. Dette hverv har hun haft gennem de seneste år og er den bedste sparringspartner, man kan tænke sig. Karina og jeg har arbejdet sammen på forskellige opgaver. Hun har stor erfaring i ledelse, organisation og strategi.”

Didde Winther

Founder / Skagen Seaside by Ditte G. Winther

“Jeg har været utrolig glad for samarbejdet med Karina. Karina hjalp mig i starten af vores samarbejde med at skabe et godt og overskueligt overblik over hvor vi ville hen og hvilken strategi vi ønskede at følge. Siddende alene i en lille virksomhed er det er det vigtig engang imellem at få nye øjne på tingene og et lille ”skub” med månedlige opfølgninger. Karina er helt utroligt effektiv og engageret – har et godt øje for salg og for at finde redskaberne og menneskene til at nå målet.
Hun forstår at pleje, bruge og udvide hendes netværk og er derudover et fantastisk varmt og givende menneske, som er rar at arbejde sammen med.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Karina, hvor du får fuld valuta for pengene.”

Ruby Østergaard

Medejer / Søren Østergaard A/S

“Karina har som medlem af vores bestyrelse, været et kæmpe aktiv for os. Med hendes professionelle tilgang til det at drive virksomhed, og den brede viden og berøringsflade hun har, sørger hun for at vi hele tiden bliver udfordret på vores strategier, fremtidsplaner og ikke mindst på vigtigheden af at profilere vores virksomhed.

Karina deltager i bestyrelses arbejdet, meget vel forberedt og med stor respekt for os.”

Rikke Thorsen

Direktør / YOUR AGE

“Karina har i min opstart af klinikken fungeret som min eksterne rådgiver. Passioneret, erfaren samt yderst professionel er alle begreber som kendetegner Karina Boldsen, uanset hvilken opgave vi har drøftet. For mig en uundværlig sparringspartner både som leder såvel som iværksætter.”

Helle Simonsen

CEO / Simonsen & Co

 “Jeg har været i et business mentoring forløb hos Karina Boldsen over 3 gange og var det ligeledes for 4 år siden. Karina er super inspirerende, professionel og både strategisk og i øjenhøjde med problemstillingerne. Jeg føler mig meget inspireret og taknemlig over den sparring, jeg har fået og kan nu rykke min virksomhed og mit tilbud til mine kunder i nye spændende retninger.”

Leo Smith

Tidligere partner / Sales & Marketing / MentorMade

“Fordi stærke CV’er ikke gør et godt Advisory Board. I MentorMade var vi fra starten klar over, at vi skulle bruge et advisory board. Vi overlod derfor ansvaret for at sammensætte et board til Karina Boldsen. Vi drøftede nøje hvilke kompetencer, vi havde behov for og derefter sammensatte Karina det dream team, vi har arbejdet med det seneste år. Sammensætningen og engagementet i boardet har været helt i top fra starten, og deres input har været essentielle for vores udvikling som virksomhed. Deres indsats har gået langt ud over lidt strategisk rådgivning, og vores board har fungeret som stærke ambassadører, der har hjulpet os i gang ved hjælp af deres store netværk. Den synlighed, det giver for en start-up, er uvurderlig. Alt i alt har vi været rigtig glade for vores samarbejde med Karina, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i det kommende år.”

Kontakt

Telefon: +45 22 65 67 14

Email: kb@karinaboldsen.com

Adresse: Kystvejen 17, 4. sal, 8000 Aarhus

Copyright © 2018 - Karina Boldsen