Herunder kan du danne dig et indtryk af mit samarbejde med nogle af mine kunder

Vagn Thorsager

Bestyrelsesformand, Vestjysk Bank

“Karina har med sin ballast af viden engageret sig energisk i bestyrelsesarbejdet i Vestjysk Bank A/S. Bankens udfordringer omkring kapitalforhold og ejerstruktur har krævet ekstraordinære indsatser omkring bestyrelsesarbejdet. Karina har turdet stille relevante spørgsmål til komplicerede emner samt kommet med input til mulige løsninger heraf. Hendes tilgang til opgaverne er inspirerende og nyttig som bidrag til løbende at skabe fornyelse og udvikling i bestyrelsesarbejdet generelt. Karina bidrager til et godt samarbejde i bestyrelsen og hendes arbejdsindsats er værdsat.”

Allan Aagaard

Regionsdirektør, Danske Bank

“Jeg har arbejdet i flere bestyrelser sammen med Karina Boldsen. Karina er en utroligt struktureret og skarp bestyrelsesdeltager, der hurtigt kommer ind til sagens kerne. Karina formår tillige at skabe en god stemning og også fokusere på det, der går godt.”

Christian Mathiasen

Erhvervsakademi Aarhus

Karina har en stor viden om bestyrelsens rolle og opgaver, og hun bidrog i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus aktivt til et værdiskabende samarbejde mellem bestyrelsen og den daglige ledelse. Karina havde fokus på bestyrelsens strategiske opgaver og på sikring af en god økonomi og en effektiv drift. Altid med fokus på virksomhedens kerneopgave og altid med passion og entusiasme. Jeg har også arbejdet sammen med Karina i Studenterhus Aarhus’ bestyrelse, hvor hun har bidraget aktivt til, at underskud og en negativ egenkapital er vendt til overskud og en positiv egenkapital.

 

Gitte Nørgaard

Aarhus Business College

Karina Boldsen har været medlem af bestyrelsen på Aarhus Business College i 10 år, og hun har de seneste 8 år været skolens bestyrelsesformand. Karina har en god forståelse for samspillet mellem bestyrelse, ledelse og medarbejdere i en stor kompleks organisation. Karina kombinerer sin store viden om samfundsudviklingen, sine analytiske evner og sin brede erfaring fra erhvervslivet i stærkt, strategiske perspektiv på skolens udvikling. Som person er Karina engageret, positiv og robust. I gode som dårlige tider formår hun altid at holde det strategiske fokus på organisationens kerneopgave – det skaber tryghed og lyst til følgeskab blandt ledelse og medarbejdere.

 

Hans-Henrik Hansen

Formand, HK Østjylland

Mit kendskab til Karina Boldsen er fra bestyrelsesarbejdet på Aarhus Business College, hvor Karina nu sidder i sin anden formandsperiode. Det gør man kun, hvis man er både dygtig, vellidt og respekteret. Karina er analytisk stærk og arbejder altid ud fra et udviklende perspektiv. Karina har rigtig mange stærke og brede netværk samt gode og nyttige relationer til erhvervslivet i Østjylland. Karina er som formand visionær, iderig, lyttende og autentisk. Hun er inspirerende og ikke mindst handlekraftig. Karina arbejder resultatorienteret uden at fokus bliver fjernet fra kerneydelsen for Aarhus Business College; at skabe rammerne for god undervisning og sikre stærke kompetencer for de studerende.

 

Bente Steffensen

Direktør, Erhverv Aarhus

“Jeg har kendt og arbejdet sammen med Karina i forskellige sammenhænge gennem de seneste 15 år. Som aktiv formand var Karina en stærk drivkraft i at etablere og udvikle International Community. Som bestyrelsesmedlem i Erhverv Aarhus er Karina garant for fokus på sagen og for det konstruktive bidrag til opgaveløsning. Endvidere altid i front når det gælder udvikling og innovative tiltag i organisationens arbejde. Karina tager gerne opgaver på sig eks. omkring udvikling i Aarhus Syd, og gennemfører disse på kompetent og engageret vis.”

 

Tue Beck

CEO, Campfire & Co

“Vores samarbejde med Karina Boldsen, som i tre år har været formand for vores advisory board, er utrolig godt for mange forretningskritiske elementer i vores virksomhed. Men hvis jeg skal vælge at fremhæve én ting, vil jeg nævne Boldsens evne til at få os til at åbne øjnene for, at drift ikke altid er fremdrift. Hun har lært mig, at det værste man kan gøre som en mindre virksomhed – er at tænke som netop en mindre virksomhed. Med et altid nærværende fokus på økonomien, udvikling, vækst og netværk, er Karina en vigtig del af virksomhedens strategiske fremdrift.”

 

Martin Skafte Hiul Schultz

Smag & Slægt Holding ApS

”Jeg kan varmt anbefale Karina Boldsen. Hun er bestyrelsesformand for vores holdingselskab og underliggende selskaber. Dette hverv har hun haft gennem de seneste år og er den bedste sparringspartner, man kan tænke sig. Karina og jeg har arbejdet sammen på forskellige opgaver. Hun har stor erfaring i ledelse, organisation og strategi.”

 

Henrik Østergaard

Owner and Managing Director, Servico ApS

“Jeg har haft samarbejde med Karina Boldsen siden 1. januar 2015, hvor hun har siddet som formand for Servicos advisory board. Karina har fra ”dag 1” været rigtig god til at udarbejde en langsigtet strategi for virksomheden, som nu rigtig begynder at vise sig på top- såvel som bundlinje. Samtidig er Karina en fantastisk sparringspartner til både de store og tunge udfordringer, men også en rigtig god støttepille til de mindre problemstillinger, der opstår hen ad vejen. Karina er heller ikke bleg for at tage nogle knap så behagelige emner op, som senere viser sig nødvendige, så ingen ”rygklapper-formand” her, men en 100% medspiller, der altid er fokuseret, tilgængelig, velforberedt og en god ambassadør for Servico.

Peter Chr. Bühlmann Jensen

General Manager Ruths Hotel – Gl. Skagen 

“Karina Boldsen has been associated with Ruths Hotels Facebook Advisory Board since 2011. The Board has during that period benefitted from her contribution of good ideas and always constructive feedback. In parallel with this, my Ruths Hotel Facebook Administrator Jan Ludvigsen and I could always consult with Karina for advice on HR- related issues and other personal tasks. I can therefore recommend Karina Boldsen to any business in need of an energetic and visionary leader.”

Morten Eriksen og Emil Kessel

Indehavere, Aarhus Mæglerne

“Vi har samarbejdet med den energiske og altid proaktive Karina Boldsen siden sommeren 2016. I den korte periode har Karina allerede hjulpet os med at udvikle vores forretning, og vi har især haft fokus på organisation og processer. Vi har set tydelige forbedringer på disse områder, og kan kun give Karina de bedste anbefalinger.”

Rikke Thorsen

Direktør, YOUR AGE

“Karina har i min opstart af klinikken fungeret som min eksterne rådgiver. Passioneret, erfaren samt yderst professionel er alle begreber som kendetegner Karina Boldsen, uanset hvilken opgave vi har drøftet. For mig en uundværlig sparringspartner både som leder såvel som iværksætter.”

Poul Anker Lübker

Management, TSP Wind Technologies

“Mit kendskab til Karina Boldsen strækker sig ind i flere erhvervsmæssige sammenhænge, og jeg kan i alle sammenhænge varmt anbefale Karina Boldsen. Hun er en engageret, vidende, yderst kompetent og meget målrettet erhvervsperson. Jeg kom særlig nær Karinas evner og kompetencer under etableringen af den internationale skole, Aarhus Academy For Global Education i 2011, hvor jeg som medlem af bestyrelsen samt næstformand arbejdede sammen med Karina Boldsen, der her var bestyrelsesformand.

Pernille Appelon og Dorte Bilsgaard

Indehavere, Care Pension

“Vi har fornøjelsen af at have Karina Boldsen som en del af Care Pensions Advisory Board. Karina har i den grad taget ansvar, og bl.a. hjulpet os med at få den helt overordnede strategi tilpasset, samtidig med at hun har bidraget med en god struktur på salg og markedsføring. Karina bidrager også med netværk, både i forhold til at se nye muligheder i markedet, og med at sætte os i forbindelse med nye relevante personer. Hun er motiverende, inspirerende, målrettet, struktureret og dette kombineret med, at hun ikke er bleg for at udfordre os, gør at vi til enhver tid kan give Karina vores varmeste anbefaling som sparrings- og samarbejdspartner.”

Martin Schultz

General Manager, Den Lille Kro & Restaurant Martino

“Karina Boldsen er en inspirerende energikilde med økonomisk og organisatorisk rådgivning fra øverste hylde. Hun har et bredt netværk af kompetencer og er en sand ven af familien. Vi kan uden tøven anbefale Karina Boldsen til alle, der har brug for to ekstra øjne, søger professionelle kompetencer til bestyrelsen, eller anden form for advisory. Karina kan man stole på. Hun overholder altid hendes aftaler, og leverer hvad hun lover. Får man muligheden for at invitere Karina ind i sin virksomhed, så er man på jysk et ”fjols”, hvis ikke man gør det. Vi ser frem til vores fortsatte fantastiske samarbejde, som vi håber vil vare i mange gode år fremadrettet.”

Leo Smith

Partner / Sales & Marketing / MentorMade

“Fordi stærke CV’er ikke gør et godt Advisory Board. I MentorMade var vi fra starten klar over, at vi skulle bruge et advisory board. Vi overlod derfor ansvaret for at sammensætte et board til Karina Boldsen. Vi drøftede nøje hvilke kompetencer, vi havde behov for og derefter sammensatte Karina det dream team, vi har arbejdet med det seneste år. Sammensætningen og engagementet i boardet har været helt i top fra starten, og deres input har været essentielle for vores udvikling som virksomhed. Deres indsats har gået langt ud over lidt strategisk rådgivning, og vores board har fungeret som stærke ambassadører, der har hjulpet os i gang ved hjælp af deres store netværk. Den synlighed, det giver for en start-up, er uvurderlig. Alt i alt har vi været rigtig glade for vores samarbejde med Karina, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i det kommende år.”

 

Svend Thorhauge

Leder af ATU Midt

“På Akademiet for Talentfulde Unge – Midt har vi gennem flere år haft glæden af Karina Boldsen som først medlem og siden formand for vores Advisory Board. Karina har et stærkt strategisk blik og er en uvurderlig sparringspartner, når perspektivet skal løftes fra de løbende udfordringer og op til den overordnede udsigt, som sikrer organisationens fortsatte udvikling. Samtidig har hun et smittede humør, som gør det konkrete samarbejde til en mærkbar fornøjelse.”

Book mig til en session business mentoring

“Jeg giver den kompetente sparring, det hudløst ærlige svar og kan positivt udfordre og skubbe til processen, så man når sikkert i mål.”

Copyright © 2018 - Karina Boldsen