Det var med et meget stort smil på læben (og en vis form for lettelse), at jeg i sommers kunne tilføje en ny titel til mit CV – nemlig titlen ”forfatter”. 

Sammen med min skarpe medforfatter, Søren Christiansen, skrev vi i foråret bogen ”De 7 Trin – en manual til bestyrelsesarbejde i praksis”.

Mange timer under lock down blev brugt ved skrivebordet i Skagen og tiden fløj afsted, og før jeg nåede at se mig om, var juni måned og udkastet færdigt på ”De 7 trin”. Godt nok skrevet sammen, og dog alligevel hver for sig. 

Bogen er en bestyrelsesmanual til alle kommende og nuværende bestyrelsesmedlemmer samt ejerledere, der ønsker et praktisk værktøj. ”De 7 Trin” bliver nu blandt andet brugt som en del af pensum på BESTYRELSESUDDANNELSEN på Erhvervsakademi Aarhus og i mange bestyrelseslokaler. 

Du kan læse meget mere om ”De 7 Trin”, bestille bogen eller downloade skemaer her: https://arosboard.com/bestyrelsesmanual-de-7-trin/

Du kan både bladre, ”swipe” og lytte til den

I løbet af efteråret er ”De 7 Trin” også udkommet som e-bog, og netop i dag udkommer den også som lydbog!

Søde (og tålmodige) Heidi De Feuth har indtalt lydbogen, og erfarne og skarpe Ulrika Bjerregaard har bistået med koordineringen af studietid mv. At indspille en lydbog er nemlig ikke noget man bare lige gør – fandt jeg også ud af.   

Lyden af en lydbog

Inden Heidi De Feuth satte sig i studiet, kendte hun i øvrigt bogen rigtig godt, da hun har anvendt den i praksis ved deltagelse på del 1 og del 2 af AROS BOARD BESTYRELSESUDANNELSEN på Erhvervsakademiet.

Vi har spurgt Heidi hvad det sjoveste var, til det svarede hun: ”Det var i det hele taget en virkelige fed oplevelse. Man sidder helt fokuseret alene med sig selv i studiet og går helt ind i opgaven. Alt andet forsvinder, og man kan ikke tænke på andet.”

En stor tak til alle jer som allerede har bestilt ”De 7 Trin”, samt anbefalet den på jeres sociale medier. Det betyder såmeget for os – TAK!