I februar blev jeg valgt som ny bestyrelsesformand i YOUR AGE, og sammen med founder og ejer Rikke Thorsen skal jeg realisere, at YOUR AGE går fra at være en virksomhed med tre klinikker til en franchisekæde, med klinikker over hele landet. 

Det er en drøm for de fleste virksomheder at kunne vokse og skalere forretningen. Og med beslutningen om at etablere sig som franchisekæde bliver det nu også virkelighed for YOUR AGE, der laver kosmetiske behandlinger. YOUR AGE har skabt sig en stærk position med speciale i at skabe naturlige resultater, og med en utrolig stor flair for gode og langvarige relationer.

YOUR AGE har eksisteret i to år og har på nuværende tidspunkt klinikker i Århus, Silkeborg og Herning. 

PRESSEMEDDELELSE:

YOUR AGE etablerer franchisekæde og stifter arbejdende bestyrelse

Det er ikke længere et tabu at få kosmetiske behandlinger, og det er bredt accepteret, at man ønsker at være en bedre version af sig selv. YOUR AGE har i løbet af ganske få år sikret sig en stærk position i Aarhus som partner og rådgiver inden for kosmetiske behandlinger, hvor de med et speciale i naturlige resultater, har mange tusinder behandlinger bag sig.

Denne position gør at ejer af YOUR AGE Rikke Thorsen, har valgt at etablere en franchisekæde, der skal have klinikker over hele landet. Der er på nuværende tidspunkt klinikker i Århus, Silkeborg og Herning.

”Vi vil rulle brandet ud i hele landet, og er der nogen der hører om vores planer og som er interesseret i at indgå et samarbejde, er vi naturligvis meget interesseret i at høre fra dem. Stærke partnerskaber giver stærke resultater”, lyder det fra Rikke Thorsen, der har mange års erfaring i branchen, og en helt særlig flair for at aflæse ansigter, og derud fra skræddersyr behandlinger til den enkelte, med hovedfokus på naturlige resultater, sikkerhed og ikke mindst som det allervigtigste sikre tilfredse kunder.

Bestyrelsesformand med erfaring i skalering

Beslutningen om at ville etablere franchisekæde kommer samtidigt med, at Rikke Thorsen har indgået samarbejde om at etablere bestyrelse, hvor YOUR AGE har indgået samarbejde med Karina Boldsen, der træder ind som bestyrelsesformand.

Karina Boldsen kommer med en solid erfaring bestyrelsesarbejde, og har en stærk position indenfor bl.a. skalering af virksomheder.

”Jeg glæder mig meget til at YOUR AGE bliver etableret i bevidstheden hos langt flere danske kvinder og mænd i hele landet. Markedet er dér, ambitionerne er dér og vi har netop sat holdet til at kunne fokusere indsatsen for en solid skalering”, lyder det fra den nye bestyrelsesformand.

YOUR AGE har brugt tiden op til lancering af franchisekæden på at få etableret en stærk visuel identitet, hjemmeside og social kommunikations platform til direkte dialog med kunder. Det betyder, at man som ny franchisetager, også træder ind i et koncept, der er klar til at servicere kunderne fra dag ét. Og rejsen begynder nu

https://yourage.dk/