Medmindre I har fulgt med på mine sociale medier, så er dette nok en overskrift, der overrasker de fleste. Ikke desto mindre er den sand. Og ja, jeg var ude af min comfortzone!

I sensommeren blev jeg inviteret til at deltage i Companyblogs’ månedlige podcast sammen med advokat Stine Kalsmose, bankmand Kim Groth og revisor Brian Christensen. Snakken skulle falde på samspillet mellem bestyrelse og ledelse og om hvordan, jeg forsøger at optimere dette. Vi drøftede, hvordan man som ejerleder/iværksætter kan bruge en bestyrelse, hvordan man får etableret en sådan og hvordan, jeg arbejder i en bestyrelse. Hør også om, hvordan man taler med banken, hvilke kompetencer bestyrelsen har brug for og hvordan jeg ser vilkårene for iværksættere i Danmark. Det var en givende og værdifuld dialog, hvor jeg kunne trække på min lange erfaring fra både bestyrelses- og business-verdenen.

I får i øvrigt også historien om, hvorfor jeg modtog 400 sider om udskæring af oksekød. Og tro det eller ej, så hoppede jeg i gummistøvlerne og besøgte kreaturslagteriet. Fordi for mig handler det om at mærke stemningen i virksomheden, hvis jeg skal blive et godt bestyrelsesmedlem. Af den grund tager jeg derfor altid ud for at kigge indenfor i virksomheden, mærke atmosfæren og forstå forretningen og kulturen.

Podcasten findes på dette link: https://bit.ly/2LP4olo

 

God lyttelyst!