Stort tillykke til Campfire & Co, der netop er kåret som Børsen Gazelle 2018. Som formand er det en fornøjelse at være vidne til den fantastiske udvikling, de har gennemgået og hvordan Campfire i dag er et velanset reklamebureau.
Som bestyrelsesformand møder man ofte en lang række udfordringer og vejen til succes er aldrig snorlige. Det kræver en skarp strategi, hårdt arbejde, stor åbenhed, samarbejdvillighed, klare mål fra direktionen og fra bestyrelsen.

Jeg arbejder som bestyrelsesformand for reklamebureauet Campfire og co. En post, som jeg har haft siden 2014, hvor jeg var med til at etablere bestyrelsen. Virksomheden var dengang i fuld fremdrift, men manglede struktur og redskaberne til at tænke endnu større. Det var her, at jeg via lange og gode relationer kom ind i billedet og hvor mine erfaringer og viden skulle trække Campfire & co op på et endnu højere niveau.

Missionen kan i den grad siges at være lykkes, da Campfire & co i september nåede en historisk milepæl. De modtog den flotte og prestigefyldte pris: Børsen Gazelle. Som formand er det en fornøjelse at være vidne til den fantastiske udvikling, de har gennemgået og hvordan Campfire i dag er et velanset reklamebureau med mange spændende kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Administrerende direktør for Campfire & co, Tue Svalholm Beck, siger:

”Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Karina. Der er entydig enighed i ejerkredsen om, at vi aldrig havde nået vores nuværende niveau uden hendes viden, energi og loyale begejstring på vores vegne. Vi hjalp også lidt selv, men nu er det ikke os, vi taler om.”

Som bestyrelsesformand går alt op i en højere enhed med sådan en anerkendelse og man glædes og er stolt.

Kæmpe tillykke til Campfire og co. Formanden er glad, stolt og ydmyg.