Jeg bruger oftest, hvis ikke altid, mig selv og mine erfaringer, når jeg holder oplæg for at skabe en troværdighed og en bestemt mening med det sagte. På samme tid giver det mig en mulighed for at dele mine erfaringer, gode som dårlige. Så det bliver et så personligt oplæg som muligt. Jeg fik fornyligt æren af at være keynote speaker til Sejlsportsligaens event “Kvinder på podiet”.

Jeg fik muligheden for at vise, hvad jeg kan og står for og samtidigt skildre mine erfaringer til 50 fantastiske skønne kvinder. De fik råd om alt fra at brande sig, udnytte sit netværk og turde at tage springet ud i det ukendte. Ting som jeg har gjort igennem tiden. Kvinderne blev forhåbentlig inspireret til at finde deres indre drivkraft og modet til at forfølge det, de virkelig brænder for.  

Det var en fantastisk dag med gode grin, personlige samtaler, stort engagement og interesse fra deltagerne. Jeg håber derfor, at alle gik derfra med ekstra blod på tanden og klar til at gribe nye udfordringer i livet.