Som bestyrelsesformand er det en meget spændende rejse, at følges med Smag og Slægt. En familieejet og -drevet virksomhed, der i løbet af kort tid er blevet en utrolig spændende forretning, som konstant udvikles med øget kvalitet og skalering for øje.

Fra den første restaurant Martino på Marselisborg Lystbådehavn, derefter Den Lille Kro, til i 2018 at have udviklet et koncept for Restaurant Anker, ja, – så er fundamentet dannet, og vi er nu klar til at arbejde med udvikling og yderligere vækst i virksomheden. 

I januar 2019 blev overtagelse af den tidligere restaurant Navigator realiseret, og vi gik i gang med konceptudviklingen for dernæst at genåbne som Marselisborg Havnekro, hvor vi nu også har en afdeling, der afholder masser af selskaber, kurser og konferencer.

1. maj i år åbner Restaurant MAST i Middelfart, hvor konceptet fra Anker bliver anvendt igen, da det passer fantastisk til stedet og beliggenheden.

Sideløbende har vi arbejdet med organisationsudviklingen for at sikre, at vi har de rette kompetencer både nu og i fremtiden. Derfor har vi nu ansat både en HR-chef, en konferencechef og en relationschef, så vi også i fremtiden kan opfylde vore dejlige gæsters behov, ligesom vi i den grad sætter fokus på medarbejderudviklingen.

Det er en meget spændende rejse at være med på sammen med Smag og Slægt, der nu tæller i alt fem restauranter. Vores fælles referenceramme startede i et netværk for fem år siden, og for tre år siden begyndte vores samarbejde, og mit bidrag til, at Smag og Slægt udvikles som en familieejet og familiedrevet virksomhed, med et skalérbart koncept.

Arbejdet med organisationsudvikling og dermed sikring af, at vi er skablérbare til fremtiden, er på tapetet i på de kommende bestyrelsesmøder. Familien med søn, svigerdatter, mor og far arbejder alle i virksomheden, men har ansvarsområder, der spejler deres kompetencer. Senest har vi suppleret organisationen en HR-ansvarlig samt en af Aarhus`s skarpeste specialister i at skabe netværk. Som formand forsøger jeg at bidrage med min viden om strategi, digitalisering og finans, således at vi fortsat sikrer, at vi altid arbejder med langsigtede løsninger.

Det, der har været kernen, i at man har kunne skalere forretningen så hurtigt og samtidig styrke organisationen er konstant fokus på eksekvering. Eksekvering af de beslutninger der tages på både vore bestyrelsesmøder, men også vore årlige strategiseminarer. Et af vore ønkser er, at  ”Gæsten skal komme igen, og tage naboen med”. Det er lykkedes med god service, og ved at konsolidere kerneforretningen og samtidig udvikle strategisk.