Måske har du allerede læst, at jeg i oktober blev valgt som bestyrelsesformand i det nyetablerede digitale bureau SelvTak.

SelvTak er opstået ud fra tanken om at angribe markedet og kunderne på en ny måde. Vi lever i en tid, hvor man som kunde ikke kan nærme sig digital markedsføring, annoncering på sociale medier, SEO og Google Ads uden at blive viklet ind i lange kontraktforhold, abonnementer og labyrintisk afrapportering. Det vil SelvTak ikke være med til. Bare fordi, en service er kompleks, behøver det ikke være komplekst at købe den. 
SelvTak er allerede kommet forrygende fra start og oplever allerede stor interesse fra mange sider. 

Bureauet er stiftet af og ejet af Tue Beck (Direktør, Campfire & Co og SelvTak), Jonas Waaben (Strategisk Planner, Campfire & Co), Thorsten Schjødt (Art Director, Campfire & Co) som Mikkel Pedersen (tidligere Digital marketing rådgiver i Campfire & Co nu Chefrådgiver og kundeansvarlig i SelvTak) og naturligvis undertegnede.

Jeg glæder mig så meget til at arbejde i den nyetablerede bestyrelse og til at yde mit bidrag til SelvTak’s vækst. Jeg håber, at I i mit netværk, vil tage godt imod dem og tøv ikke med at booke et møde med Chefrådgiver og kundeansvarlig Mikkel på jatak@selvtak.dk eller tlf.: 28 76 73 19

Selv tak.