Unikt Karina+ bestyrelsesnetværk.

Årsskiftet betød ikke kun et nyt årti, men også en udvikling i forhold til mit bestyrelsesnetværk: 

 

 

 

AROS BOARD fik, med hjælp fra de topskarpe hjerner fra reklamebureauet Campfire & Co., ikke blot en ny visuel identitet og logo, men også sin helt egen hjemmeside. 

AROS BOARD er et unikt bestyrelsesnetværk, som er eget og drives af Karina+, og som samler alle mine bestyrelsesaktiviteter i et brand.  

AROS BOARD er en unik mulighed for dig, der er bestyrelsesinteresseret og har mål og ambitioner om at udvikle dine kompetencer og netværk inden for bestyrelsesarbejdet. Netværket er både for dig der allerede arbejder i bestyrelser eller ønsker at starte en bestyrelseskarriere.  

Fire gange om året arrangerer AROS BOARD bestyrelsesseminarer på Michelin restauranten: Frederikshøj i Aarhus, hvor forskellige relevante emner inden for bestyrelsesarbejdet bliver belyst og gennemgået. Efterfølgende hygges og netværkes der på livet løs, således man får udbygget sit netværk af ligesindede bestyrelseskollegaer. Næste bestyrelsesseminar er den 9/9-2020. 

Hvis du er bestyrelsesinteresseret og ikke har en bestyrelsesuddannelse, er det en rigtig god idé at erhverve dig én. Derfor tilbyder AROS BOARD i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus BESTYRELSESUDDANNELSEN. Uddannelsen består af to forskellige dele: 

 

Del 1: Din første bestyrelsespost (Fire hele undervisningsdage og en mundtlig eksamen).  

Del 2: Flere og større poster (Fire hele undervisningsdage og en mundtlig eksamen).  
 

BESTYRELSESUDDANNELSEN er den eneste akkrediteret bestyrelsesuddannelse i Danmark, hvilket betyder, at du ved at gennemføre uddannelsen får 5-ECTS point. Derudover får du ved at gennemføre uddannelsen både et diplom og et eksamensbevis.  

Du kan læse meget mere om BESTYRELSESUDDANNELSEN her, hvor du også kan tilmelde dig efterårets uddannelsesforløb.  

 Hvis du ønsker at blive en del af det eksklusive bestyrelsesnetværk AROS BOARD, skal du enten have deltaget på et AROS BOARD bestyrelsesseminar eller gennemført del 1 eller del 2 af BESTYRELSESUDDANNELSEN.