Viden engagerede deltagere, bobler, lækker mad og fantastisk stemning – der findes ikke ord, der beskriver den oplevelse, jeg for nyligt havde, da jeg afholdt mit første bestyrelseskursus: “Kom i gang med bestyrelseskarrieren”.

Mange virksomheder kalder mere end nogensinde på flere kompetente bestyrelsesmedlemmer og i den forbindelse afviklede jeg seminaret, hvor mit mål var at guide kommende bestyrelsesmedlemmer i gang med karrieren. Mange i mit netværk har ofte spurgt ind til, hvordan man kommer i gang med bestyrelseskarrieren og hvordan, jeg bar mig ad. De efterspørger et overblik over hvilke indsatser og tanker, de bør gøre sig, før de går i gang med bestyrelseskarrieren.

Indholdet i dette kursus forsøger netop at besvare og afklare nogle af de spørgsmål og jeg brugte aftenen på at klæde de deltagende godt på til deres første eller næste bestyrelsespost.  Essentielle emner som: Uddannelse, værdiskabelse, sammensætning af bestyrelsen, netværk og branding var på dagsordenen. Det er alle emner, der efter min mening er et vigtigt fundament for en god bestyrelseskarriere. Jeg delte ligeledes ud af mine egne erfaringer og hvordan disse eventuelt kunne hjælpe de deltagende i forhold til de udfordringer og den modstand, som man kan blive konfronteret med.

Efter afviklingen af kurset har der været stor efterspørgsel på flere bestyrelseskurser, og jeg har derfor valgt at holde et tilsvarende event senere i denne måned. Desuden fik jeg utrolig positiv feedback fra deltagerne på første kursus, der ønskede et opfølgende seminar, hvilket nu også bliver en realitet i november 2018.

Dagen blev rundet af med lækre retter fra Wassims køkken, mens deltagerne havde mulighed for at vende aftenens program og netværke. Send mig en mail på: kb@karinaboldsen.dk, hvis du har interesse i at deltage eller blot har spørgsmål til emnet.