Dette forår blev jeg valgt ind i bestyrelsen i Himmerlandskød – en ny og spændende branche for mig.
Himmerlandskød er en topmoderne virksomhed der tilbyder 100 % dansk opdrættet, slagtet og opskåret oksekød. Pr 1/1 2018 blev virksomheden fusioneret med A/S Hjalmar Nielsen, Nordic Beef Hadsund A/S og Kjellerup Eksportslagteri, hvilket betyder at de fire virksomheder nu er samlet under ét navn og brand.

De fire virksomheder har alle en lang og solid historie bag sig. Et solidt fundament der nu skal bygges videre på. Grundet fusionen opstod der et behov for en styrket bestyrelse, og i den forbindelse blev jeg valgt ind som bestyrelsesmedlem, hvor jeg vil bringe mine kompetencer i spil i forhold til strategi, digitalisering, HR og ekstern kommunikation.

Jeg glæder mig til samarbejdet med både bestyrelse, direktion og ejerkredsen.

Link til hjemmeside: himmerlandskoed.dk