Når nytårsklokkerne markerer starten på det nye år, markerer det også nye opgaver og udfordringer for os alle.

I Karina+ er der allerede mange begivenheder på tegnebrættet og nogle er allerede planlagte og booket i kalenderen. I 2019 vil jeg fortsat lægge stor vægt på mine bestyrelsesopgaver.  Et øget fokus vil jeg også sætte på foredragene, især dem der handler om det gode bestyrelsesarbejde. Samtidig vil jeg holde flere kurser for jer, der har lyst til at starte en bestyrelseskarriere, eller som ønsker at sætte skub i bestyrelseskarrieren og prioritere jeres tid og indsatser i forhold til at nå målet . Dette i forlængelse af den positive respons jeg fik på de kurser vi gennemførte i efteråret 2018. Restaurant Frederikshøj i Aarhus, danner fortsat rammen for kursusrækken, hvor netværksdelen også bliver vægtet højt.

Jeg fortsætter desuden med det utroligt givende og interessante arbejde som ekstern censor i fagene Grundlæggende bestyrelsesansvar og Udvidet bestyrelsesansvar, på Erhvervsakademiet i Aarhus,således at endnu flere kan blive kvalificerede til det gode bestyrelsesarbejde.

Netværksgruppen TwentyfourHours For Executives, som jeg nu på fjerde år ejer og driver, vil også i 2019 fylde en stor del af mit arbejdsliv. Et netværk der konstant udvikles og udvides.  Vi optager i de kommende måneder, to nye medlemmer til dette fortrolige og eksklusive netværk.
Vi er en lille gruppe ledere på C-level, der afsætter et helt døgn tre gange om året til ny viden og fortrolig sparring. Send gerne en mail til mig, hvis du ønsker optagelse i dette eksklusive netværk.

2019 kommer naturligvis også til at indeholde en masse spændende udvikling af nye og ”gamle” relationer, ligesom der skal afholdes en del strategidage, med drøftelser af “next step” i udviklingen af virksomhederne.

Hvis du er interesseret i at deltage i nogle af mine foredrag eller bestyrelseskurser, er du velkommen til at sende mig en mail, så du kan komme på invitationslisten.

http:// https://www.facebook.com/karinaplusraadgivning

https://www.karinaboldsen.com