Karina+ udvider sit team med nye spændende kompetencer!
Der er gang i hjulene hos Karina+, og jeg oplever lige nu stor efterspørgsel på mine services, hvorfor jeg endnu engang har glæden af at udvide mit fantastiske team med et nyt medlem.
Lasse er vores nyeste teammedlem. Han har en uddannelses-baggrund som multimediedesigner, og han komplementerer mit skønne team med sine stærke grafiske kompetencer, så vi fortsat kan yde den bedste service for vores kunder og samarbejdspartnere. Teamet består desuden af Michella og Matilde, hvis teoretiske baggrund har rødder i Corporate Communication. Michella arbejder grundigt, kvalitetsbevidst og struktureret med sine arbejdsopgaver. Matilde er strategisk stærk og har et godt overblik over opgaverne. Den sidste i mit team, Katrine har en baggrund i statskundskab og har derfor stærke analytiske færdigheder, der understøtter det daglige arbejde.
Teamet kan på baggrund af deres varierende og alsidige uddannelser håndtere en bred vifte af opgaver. De prioriterer alle tætte og nære kunderelationer og har udvist stort engagement, og jeg overlader dem derfor trygt ansvaret velvidende, at opgaverne bliver fulgt til dørs. Deres gode humor er selvfølgelig heller ikke at foragte.
Tøv endelig ikke med at give mig et kald eller sende en mail, hvis vi kan være behjælpelige med strategiske, grafiske eller kommunikative opgaver.

Teamet kan kontaktes på deres mails:
Katrine: kgd@karinaboldsen.com
Matilde: msh@karinaboldsen.com
Michella: mmo@karinaboldsen.com
Lasse: lsj@karinaboldsen.com