Det er med et meget stort smil på læberne at jeg nu ENDELIG kan fortælle, at jeg har overtaget det overordnede ansvar for BESTYRELSESUDDANNELSEN på Erhvervsakademi Aarhus. Bestyrelsesuddannelsen er udviklet i tæt samarbejde mellem Karina+, Erhversakademi Aarhus, AROS BOARD samt advokater fra Innova. Jeg har som professionelt bestyrelsesmedlem selv taget fire forskellige bestyrelsesuddannelser, samt været censor på to, og forstår derfor vigtigheden af veluddannede bestyrelsesmedlemmer. Det eneste jeg personligt fortryder i denne sammenhæng er, at jeg ikke tog en bestyrelsesuddannelse noget før i min karriere. Det havde givet mig en bedre platform at stå på. 

Der findes et hav af forskellige bestyrelsesuddannelser, og det er naturligvis vigtigt at finde den som er helt rigtig for én selv. Bestyrelsesuddannelsen på EAAA er perfekt som et første bestyrelsesuddannelsesforløb eller til dig, som vil have styr på den juridiske spillebane, ansvaret og kompetencerne generelt, så du kan bidrage kompetent og effektivt i dit bestyrelsesarbejde.  

Bestyrelsesuddannelsen består af to dele, og jeg kommer til at agere medunderviser, eksamensvejleder samt eksaminator på begge dele. Del 1: ”Din første bestyrelsespost” starter op d. 13/1-2020, og du kan læse meget mere om den samt tilmelde dig via følgende link: https://www.eaaa.dk/board. Du er naturligvis også mere end velkommen til at skrive en mail til mig på kb@karinaboldsen.com, hvis du går med nogle overvejelser eller har spørgsmål herom.

Det som adskiller denne bestyrelsesuddannelse fra alle de andre er, at det for det første er en akkrediteret uddannelse med ECTS-point. Derudover modtager du både et badge samt et eksamenscertifikat. BESTYRELSESUDDANNELSEN er den eneste i hele Danmark til at tilbyde dette, og det er derfor med til at gøre den helt unik. Udover dette bliver du som deltager også inviteret ind i mit helt unikke netværk AROS BOARD, som er et netværk for faginteresserede indenfor bestyrelsesarbejdet. Via dette netværk formidler jeg blandt andet relevant bestyrelsesinformation, de eksklusive bestyrelsesseminarer på Frederikshøj samt ledige bestyrelsesposter. Ydermere får du adgang til Erhvervsakademi Aarhus’ alumne netværk, som årligt afholder ca. 10 events og 1-2 særlige bestyrelsesevents, med mere end 100 deltagere. 

Jeg håber naturligvis at BESTYRELSESUDDANNELSEN lyder interessant, og forhåbentlig også vækker en interesse og lyst til at deltage.