Det har jeg gode svar på!

På Bestyrelsesseminarerne gennemgår jeg, hvordan du kommer i gang med bestyrelsesarbejdet gennem min viden, værktøjer, branding og inspiration.

Du vil også få råd om dit bestyrelses-CV, hvilke uddannelser du kan supplere med, hvordan du brander dig selv, hvordan du bruger dit netværk og meget mere.

Du får en plan for det gode bestyrelsesmøde og en actionplan lige til at tage med hjem og arbejde videre med.Efter seminarerne synes jeg, at du er rigtig godt klædt på til at starte eller kickstarte din bestyrelseskarriere.

Bestyrelsesseminarerne oplever jeg som meget givende, og deltagerne udtrykker begejstring for deres deltagelse.Efterfølgende har flere deltagere suppleret med mit Business Mentoring forløb, som du kan læse mere om længere nede i Nyhedsbrevet. 

Er du interesseret i at deltage i et seminar, så skriv til mig på kb@karinaboldsen.com, så er du med på invitationslisten til næste seminar.