Efteråret har været fyldt med mange spændende arrangementer i forskellige regi. Et fælles fokus for disse arrangementer, har været at finde ind til potentialet i virksomheden og hvordan en målrettet indsats kan bære frugt.  
Jeg har valgt at fremhæve et par oplæg her:

I november var ”Det gode bestyrelsesarbejde” på agendaen i VIA University.

Senere på året deltog jeg i Årets Offentlige Bestyrelseskonference i København. Temaet var bestyrelsesarbejde i uddannelsesinstitutioner.Mit afsæt her er mange års erfaring med uddannelsesområdet i bestyrelsessammenhænge, som jeg i mange år har haft en særlig passion for. Dagen betød desuden møde med en del spændende mennesker, herunder Lisbeth Knudsen, som er et af mine helt store forbilleder inden for godt bestyrelsesarbejde.

Endelig vil jeg
fremhæve et oplæg i samarbejde med C-Value til deres årlige
effektiviseringskonference, hvor keynote-speakeren var den 4 dobbelte
OL-guldvinder Eskild Ebbesen. Vi skulle hver især give vores vinkel på
strategi, hvordan man bliver en vinder og hvordan man når sine mål. Interessante
paralleller mellem elitesport og eksekvering af strategi.

2019 kommer ligeledes til at byde på nye spændende foredrag.