Er du knivskarp til ekstern kommunikation, og brænder du for kommunikation, hvor strategioplæg, bestyrelsesarbejde og branding er på dagsorden?

Vil du tæt på: Strategi, bestyrelsesarbejde, ledelse og ekstern kommunikation?
Vil du have kontor sammen med skarpe kollegaer med byens måske bedste udsigt? Så er denne praktikplads i hjertet af Aarhus måske noget for dig! Send din ansøgning – CV til mig på kb@karinaboldsen.com senest den 2.3.2019.

Har du en god forståelse for virksomhedsstrategi, samt en stor interesse i bestyrelsesarbejde? Så er det dig, vi mangler som praktikant til vores team hos Karina+. Der er lige nu fart over feltet hos os, og vi mangler derfor en praktikant til efteråret 2019, der har lyst til at indgå i vores lille team, hvor vi varetager mange varierende og spændende opgaver.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor både opgaver og samarbejdspartnere varierer. Dine opgaver bliver primært inden for ekstern – og strategisk kommunikation, som bl.a. omfatter:

  • Strategioplæg
  • Bestyrelsesarbejde
  • Nyhedsbreve
  • Artikelskrivning
  • Eventplanlægning
  • Sociale medier
  • Grafisk arbejde

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation, strategi og ledelse (SOL) eller lignende, hvor du gerne vil i praktik i efteråret 2019. Som person ser vi gerne, at du er ambitiøs, initiativrig, kreativ, og at du derudover sætter pris på at arbejde individuelt og at have dine ting i orden, samt at du tager ansvar for de opgaver, som du påtager dig. Samtidigt forestiller vi os, at din teoretiske rygsæk er tung, og at du derfor har lyst til at give dig i kast med praktisk benyttelse af denne.

Praktikopholdet er en fuldtidsstilling på ca. 37 timer om ugen med start medio august og afslutning ultimo december. Vi er dog fleksible med opstart og tager samtidigt højde for sideløbende fag under praktikforløbet. Vi holder til ved Kystvejen 17, 8000 Aarhus, hvor vi deler fede og nye lokaler med CampFire.

Vi tilbyder dig:

En virksomhed i rivende udvikling, da vores hverdag er præget af travlhed og masser af aktivitet. Vi kan tilbyde dig en praktikplads med meget ansvar og læring, samt dygtige kollegaer. Du refererer til CEO og Founder Karina Boldsen.

Karina+ blev grundlagt i 2013 af Karina Boldsen. Virksomhedens eksistensberettigelse er at rådgive virksomheder om alt fra etablering/sammensætning af bestyrelse, ledelsesrådgivning, business mentoring, samt arbejde i både bestyrelser og advisory boards.

Har det interesse?

Lyder det som noget for dig? Så send dit CV og en ansøgning til kb@karinaboldsen.com hurtigst muligt, da vi indkalder til samtale løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Boldsen på mail eller tlf. 22 65 67 14.