I mit daglige arbejde er det ikke kun bestyrelsesarbejde og strategi, som jeg bruger meget tid på. Jeg har en stor passion for rådgivning af erhvervsaktive, der ønsker en erfaren mentor, hvorfor jeg de seneste par år har fungeret som business mentor, hvor udvikling og sparring er mine kernekompetencer.

En af mine mentees er Lotte Bonde Blichfeldt, som jeg har haft business mentoringforløb med mere end én gang. Lotte er, trods sine kun 28 år, Parkchef i Tivoli Friheden med ansvar for mere end 300 ansatte og den årlige begivenhed ”Jul i Friheden”.

Vores samarbejde startede for nogle år siden over en kop kaffe / cola, og vi har siden haft en masse givende sparring og forskellige emner på dagsorden. Lotte siger selv om mentoringforløbet:

Det har givet mig så meget. Da jeg startede hos Karina, handlede det om, at jeg gerne ville finde mig selv og arbejde med min selvtillid. Det er jeg lykkedes med, da jeg altid føler en stor ro og overskud efter et møde med Karina.

Lotte fremhæver desuden særligt de værktøjer, som hun har fået med til håndtering af forskellige situationer, som hun kommer ud for på jobbet. Afslutningsvist har Lotte fortalt mig, at:

Jeg har ikke fortrudt, at jeg valgte dig som mentor. Du prioriterer virkelig møderne højt og sætter meget tid af til forberedelse, og jeg kan ringe til dig i tide og utide, når jeg har konkrete problematikker – jeg kan kun give dig mine varmeste anbefalinger”.

Går du også med ubesvarede spørgsmål og spekulationer om alt fra karriereveje, MUS-samtaler, netværk til fyringsrunder på jobbet? Et business mentoringforløb hos mig strækker sig over fem møder på tre måneder, hvor vi sammen opstiller et mål, der skal være nået, når forløbet afsluttes. Desuden aftaler vi specifikke arbejdsopgaver, der skal laves fra gang til gang. Hvis det lyder som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg har lige nu to ledige pladser til business mentoringforløb. Send mig en mail, hvis vi skal i gang på kb@karinaboldsen.com.