Vi lever i dag i en tid og i et miljø præget af udvikling og forandring, hvilket indimellem sætter store krav til os. Disse krav og udfordringer kan betyde, at man som virksomhed og person er nødt til at omstille sig eller gå andre veje. I sådanne situationer kan det ofte være en fordel at have en fortrolig ekstern mentor at sparre med, og det er netop én af de ting, et ”Business Mentoring” forløb hos mig kan bidrage med.  
Udover rådgivning i forhold til virksomhedsforandringer, kan mine ”Business Mentoring” forløb også være relevante som sparring og hjælp i forbindelse med et jobskifte eller anden form for karrierevejledning. 

Jeg har udover bestyrelsesarbejde en rigtig stor passion for netop rådgivning og sparring, og har de sidste par år fungeret som Business Mentor for en række erhvervsaktive personer. Èn af disse er Kasper Fey-Hansen, som til dagligt arbejder som Driftschef hos Arne Elkjær.

 ”Karina formår som mentor at sætte sig i mit sted, og er mere end villig til at bruge sine egne erfaringer, til at skubbe mig i den rigtige retning.
Et mentorforløb hos Karina er enormt givende, men også positivt krævende. Du skal være klar til, at der bliver stillet forventninger og fulgt op. Du får ærlige tilbagemeldinger og både proces og resultat er i fokus. Men samtidig kan du også være sikker på, at Karina hjælper dig med at udleve dit potentiale og at succeser fejres. Jeg kan på det varmeste anbefale Karina som mentor!”

– Kasper Fey-Hansen, Driftschef hos Arne Elkjær

Et ”Business Mentoring” forløb hos mig består af fem individuelle 1:1 møder, hvor vi arbejder målrettet med helt konkrete problemstillinger, udfordringer eller ønsker. I mellem hvert møde vil der være forskellige former for hjemmeopgaver. Alle møderne bliver afholdt på mit kontor på Kystvejen 17, 4. Sal, 8000, Aarhus C.

Tænker du, at et ”Business Mentoring” forløb kunne være brugbart for dig, eller hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig.