Mit arbejdsliv fylder til tider ganske meget og for at kunne løse komplekse arbejdsopgaver og for at generere energi til at yde optimalt, prioriterer jeg derfor altid at lave andet i dagligdagen. 

Hvis du havde spurgt mig for 10 år siden, om jeg ville løbe et marathon, så havde svaret helt sikkert været et rungende nej! Alligevel startede jeg for 6 år siden med at løbe, med et fast mål om at kunne løbe et halvmarathon. Det lykkedes på 7 uger og nu er det blevet til 31 af slagsen. I 2016 udfordrede jeg mig selv med en hel marathon, og her er der nu kommet i alt 7 i hus.

I min komplekse hverdag fungerer det at løbe, som et frirum for mig. Jeg dedikerer derfor ofte mine løb til en konkret problemstilling, hvor løbeturen i naturen giver mig mulighed for at fokusere på løsninger og nye tilgange til problemet.

Som du måske har lagt mærke til, lægger jeg en masse løbebilleder op på mine sociale medier,da jeg altid forsøger at fange smukke steder og stemninger på løbeturene – ikke mindst billederne fra skønne Skagen, hvor jeg har en særlig favorit løberute forbi Den Tilsandede Kirke. Jeg er også fast deltager på Skagen Marathon hvert år.